web design, honlap készítés, cégarculat tervezés

Referenciák

Fish Studio web design Reuters
Fish Studio web design Ernst & Young Academy of Business
Fish Studio web design DJ Casto
Fish Studio web design Bigokay

Az alkotás öröme

Alkotni jó. Gyermekkorunktól kezdve felvillanyoz bennünket az alkotás során érzett öröm, különösen akkor, ha meg is dicsérik a munkánkat. Ha sikerült befejezni a kirakós játékot, ha végére értünk a barkácsolásnak, ha ízlett a vacsora... ezek a mindennapi sikerélményeink. Mi, a Fish Design Studio csapata, abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nap, mint nap alkothatunk. Ügyfeleink elismerése újra és újra feltölt és motivál minket.

Minden megbízás egy új feladvány és lehetőség számunkra.

Design és funkció

Munkánk során az alkotás sosem lehet öncélú.
Ügyfeleink bizalmát azzal köszönjük meg, hogy maximálisan szem előtt tartjuk elvárásaikat és folyamatosan együttműködünk, hogy megtaláljuk azokat megoldásokat, amelyek legjobban illeszkednek elképzeléseikhez. Széles körű tapasztalatainkból építkezve és ügyfeleink igényeivel szinkronban készítjük el munkáinkat, és akkor vagyunk elégedettek, ha az eredményben átgondolt megjelenés funkcionalitással párosul. A jól megkomponált design és a praktikum összhangja adja a kész munka értékét.

Akkor dőlhetünk hátra, ha ügyfeleinktől megkapjuk a visszajelzést: sikerült!

Biztos kézben

Alvállalkozóinkkal kiegészülve szolgáltatások széles skáláját nyújtjuk, így Ön időt és pénzt takarít meg, hiszen mi biztos kézben tartjuk és összehangoljuk grafikai, nyomdai és webes igényeit, ezáltal Ön egységes arculattal jelenik meg a piacon. Melyik cégnek szavazna nagyobb bizalmat? Amelyik elavult, nehezen kezelhető, unalmas honlappal van jelen az interneten, vagy amelyik letisztult megjelenésű, felhasználóbarát navigálású, tetszetős weboldallal rendelkezik?

Célunk, hogy tudásunk legjavával Önt is versenyelőnyhöz juttassuk!

Elismeréseink

Fish Studio design verseny Microsoft Microsoft
Design Verseny

fish design studio | 1171 Budapest, Pásztorének u. 17. | Mobil: (+36 30) 9 244 236 | zsolt.fekete@fishprint.hu
© Copyright 2008 Fish Design Studio

web design, honlap készítés, cégarculat tervezés