web design, honlap készítés, cégarculat tervezés

Referenciák

Fish Studio web design Reuters
Fish Studio web design Ernst & Young Academy of Business
Fish Studio web design DJ Casto
Fish Studio web design Bigokay

Csapatunk

Uhrner Gabriella
A cégvezetés mellett a designer csapat szakmai irányítását végzi. Ő a „kreatív agy”, akinek mindig van egy jó ötlete, egy újszerű javaslata. 12 éves rajz- és grafikai tanulmányokkal a háta mögött és egy műszaki diplomával a zsebében ő a „hiányzó láncszem” a web programozók és a grafikusok között, hiszen mindkét fél igényeit és elvárásait jól ismeri, és remekül össze tudja hangolni azokat. Kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik, és könnyedén tud beszélni akár a legbonyolultabb portálfejlesztésről is hétköznapi nyelven – úgy, hogy az laikusok számára is érthető legyen.

Ügyfeleink az első személyes találkozás során főként vele kerülnek kapcsolatba.

Mivel a munkája egyben a szenvedélye is, ezért a mai napig részt vesz a számára izgalmas projektek grafikai megvalósításában, ő is egyszerű designerként ül le a géphez, és tervez.

Minden megbízás csak az ő jóváhagyását követően kerülhet ki az ügyfelekhez, így biztosítva azt a színvonalat, amit a kezdetektől fogva mérceként állított fel magával és kollégáival szemben egyaránt.

Fülöp Sándor
A nyomdai előkészítés minden apró trükkjét jól ismeri, és bármilyen nyomdai kivitelezéssel kapcsolatos kérdésre tudja a választ, köszönhetően több éves offszet nyomdában szerzett tapasztalatának. Emellett erős grafikai háttérrel rendelkezik, kiváló web designer és megbízható cégarculat tervező.

Ügyfeleink elsősorban a nyomtatásra leadott anyagaik kapcsán találkoznak a nevével, valamint olyan design projektek egyeztetése és bonyolítása során, amelyeknek ő a felelőse cégen belül.

Darvas Rachel
Főként kiadványszerkesztésért felelős grafikus kolléga, aki otthonosan mozog a szigorú céges előírások világában, kiválóan kezeli a multinacionális nagyvállalatok által támasztott követelményeket, határidőket. Mindezek mellett szívesen tesz kitérőt a web design munkák és az arculattervezés világába is.

Ügyfeleinkkel napi szinten egyeztet az aktuális feladatokról és folyamatosan együttműködik velük a futó munkák során.

Bánfalvi László
Több, mint 10 éves web programozói és portálfejlesztési tapasztalattal rendelkező szakember. Cégünk vezetőjével, Uhrner Gabriellával gyerekkorukra nyúlik vissza ismeretségük, emiatt remekül tudnak együtt dolgozni, félszavakból is megértik egymást. Közösen számtalan sikeres projektet tudhatnak magukénak. Ketten együtt nyerték meg a Microsoft Silverlight kreatív design versenyt (link a verseny oldalra, ahol részletesen írok róla) is 2007 őszén.

Komplex portálfejlesztéssel kapcsolatos megkeresések esetén többnyire mindkettőjükkel találkoznak az ügyfelek már első alkalommal is.

Ha felkeltettük érdeklődését, és kíváncsi elkészült munkáinkra, kérjük, tekintse meg referenciáinkat!

Elismeréseink

Fish Studio design verseny Microsoft Microsoft
Design Verseny

fish design studio | 1171 Budapest, Pásztorének u. 17. | Mobil: (+36 30) 9 244 236 | zsolt.fekete@fishprint.hu
© Copyright 2008 Fish Design Studio

web design, honlap készítés, cégarculat tervezés