web design, honlap készítés, cégarculat tervezés

Referenciák

Fish Studio web design Reuters
Fish Studio web design Ernst and Young
Fish Studio web design DJ Casto
Fish Studio web design Bigokay

Microsoft kreatív design verseny

2007 őszén a Microsoft Magyarország és a Molnár C. Pál galéria meghirdette első kreatív design versenyét.

A pályaműveket a galéria „Országunk titkos ereje” című kiállítás képeinek felhasználásával, Microsoft Silverlight technológiával kellett elkészíteni, és ezáltal a hagyományos művészetet modern köntösbe öltöztetni. Egy komoly szakmai zsűri véleménye mellett a közönség is szavazhatott kedvenceire.

Cégünk és grafikus csapatunk vezetőjének webes fejlesztőtársával közösen elkészített alkotása nagy örömünkre megnyerte a design versenyt.

A tervezés során az volt a cél, hogy a felhasznált festmények többletjelentést kapjanak, ezért montázs formájában, magyar költők idézeteivel kiegészítve, zenei aláfestéssel kerültek bele a prezentációba. A többi pályázóval szemben a kreatív, megkomponált design kapta a főszerepet, melyhez a Microsoft Silverlight szolgált kiváló háttérül. Ez lehetett az oka annak, hogy mind a főként művészekből álló szakmai zsűri, mind a közönség értékelése során elsöprő győzelmet aratott a kész alkotás.

Itt megtekintheti a montázsokat, amelyekből a prezentáció született. Hamarosan elérhető lesz a díjnyertes pályamű avi formátumban is oldalunkon!

Microsoft design verseny győztes képei

Elismeréseink

Fish Studio design verseny Microsoft Microsoft
Design Verseny

fish design studio | 1171 Budapest, Pásztorének u. 17. | Mobil: (+36 30) 9 244 236 | zsolt.fekete@fishprint.hu
© Copyright 2008 Fish Design Studio

web design, honlap készítés, cégarculat tervezés