web design, honlap készítés, cégarculat tervezés

Referenciák

Fish Studio web design Reuters
Fish Studio web design Ernst & Young Academy of Business
Fish Studio web design DJ Casto
Fish Studio web design Bigokay

A munka menete

Amikor kreatív, tervező munkát végzünk, mindig arra törekszünk, hogy az Önök céljainak leginkább megfelelő szín- és formavilágot hozzuk létre. Mindez nem jöhet létre az Önök közreműködése nélkül.

Miben kérjük a segítségüket?
Még a tervezési folyamat megkezdése előtt leülünk együtt, és beszélgetünk, hiszen alaposan meg kell ismernünk a céget, akinek dolgozunk. Tisztában kell lennünk az Önök igényeivel, elképzeléseivel ahhoz, hogy valóban azt a logót vagy honlapot készítsük el, amire szükségük van. Nem mindenki vizuális típus, és nem mindig könnyű a gondolatainkat szavakba önteni. Ilyenkor kérjük Önöket arra, hogy mutassanak olyan példákat, kész web oldalakat az interneten, amiknek bizonyos elemei, megoldásai, hangulata tetszik Önöknek, ez alapján mi megkapjuk azokat az információkat, amikre szükségünk van az induláshoz.

Arculattervezés során minden esetben készítünk legalább 3 irányt, 3 különböző tervet, melyből kiválaszthatják a legjobban tetszőt. Ilyenkor megint elbeszélgetünk, hogy megtudjuk, mi az, amin változtatni szeretnének, esetleg melyik két terv összegyúrásából születhet meg az elképzelt logó. Ezután elvégezzük a szükséges korrekciókat és hamarosan jelentkezünk az átdolgozott elképzeléssel. Ilyenkor van lehetőségük még apróbb változtatási javaslatokat tenni, melyeket elkészítve megszületik a kívánt anyag, a kész céglogó, névjegykártya, levélpapír…

A tervezés tehát három lépcsőben történik, melynek során háromszor hallgatjuk meg az Önök elképzeléseit, így Önök is aktív részesei a design folyamatnak, így biztosítjuk azt, hogy az eredmény leginkább tükrözze a kezdetben meghatározott igényeket.

Tervezés három lépésben
1. lépés: részletes konzultációt követően 3 alaptervet készítünk
2. lépés: újabb megbeszélés után megszületik a kívánt irány
3. lépés: utolsó egyeztetést követően elvégezzük a végső simításokat, eredménye a kész munka

Összetettebb feladatok esetén, mint brosúrák, szórólapok tervezése, vagy web design készítése, már van egy meglévő arculat, aminek elemeire építkezünk a kreatív munka során. Mivel egy jól megkomponált cégarculat egyértelműen kijelöli az irányokat, melyeknek mentén el tudjuk készíteni a további anyagokat, ilyenkor már nincs szükség 3 előzetes terv elkészítésére (ez befektetett időben sem volna hatékony, és Önöknek sem érné meg fizetni olyan többletmunkáért, ami többnyire nem szükséges). Ilyen esetekben 1-2 kevésbé kidolgozott anyaggal indítjuk a design folyamatot, és egy megbeszélést követően elvégezzük a szükséges javításokat. Több korrekciós körre is szükség lehet, mint az előző esetben, de ez így természetes, hiszen ezek komplexebb munkák, és közös érdekünk, hogy a legapróbb részletekbe menően tökéletes legyen az eredmény. Ugyanakkor ezek a design megbízások is elkészülnek legtöbbször három lépésben, hiszen a munka megkezdése előtt mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legmélyebb ismereteket szerezzük meg elképzeléseikről, hiszen így érjük el leggyorsabban a kívánt formát.

Nekünk is fontos az Önök ideje, nem raboljuk feleslegesen.

Amennyiben honlapjuk programozására is minket választanak, vagy komolyabb portálfejlesztési kéréssel találnak meg minket, úgy egyéni specifikációt készítünk minden megbízás esetén. Mi nem dolgozunk sablonokból, megoldásainkat teljes mértékben ügyfeleink igényeire szabjuk, ezért minden webes megbízás más és más. A funkciók részletes átbeszélését követően írásban rögzítjük az egyeztetett igényeket, így Önök biztosak lehetnek abban, hogy pontosan azt kapják, amit gondoltak.

Ha felkeltettük érdeklődését, és kíváncsi elkészült munkáinkra, kérjük, tekintse meg referenciáinkat!

Elismeréseink

Fish Studio design verseny Microsoft Microsoft
Design Verseny

fish design studio | 1171 Budapest, Pásztorének u. 17. | Mobil: (+36 30) 9 244 236 | zsolt.fekete@fishprint.hu
© Copyright 2008 Fish Design Studio

web design, honlap készítés, cégarculat tervezés