web design, honlap készítés, cégarculat tervezés

Referenciák

Fish Studio web design Reuters
Fish Studio web design Ernst & Young Academy of Business
Fish Studio web design DJ Casto
Fish Studio web design Bigokay

Cégarculat tervezés

Hisszük, hogy a logó jelenti egy adott cég „esszenciáját”. Egy jól tervezett logó utal a cég tevékenységére, előzetes bizalmat kelt és pozitív érzékeset generál a leendő ügyfelekben, kifejezi a cég legfontosabb értékeit. A logó az alappillére a többi arculati elemnek is, minden leendő céges anyagon szerepel, ezért olyannak kell lennie, hogy névjegykártya mérettől az óriásplakát nagyságig felhasználható, olvasható és könnyen beazonosítható legyen, valamint alkalmasnak kell lennie webes megjelenésekre is.

Ne bízza logójának elkészítését amatőrökre, válasszon professzionális csapatot a tervezésre!

Kiadványszerkesztés

Már meglévő cégarculatból építkezve brosúrák, katalógusok, újságok tördelése, szórólapok, hirdetések szerkesztése. Bármilyen egyéb igényt megvalósítunk a megrendelőink elképzelése szerint. Ha rendelkezik a cég arculati kézikönyvvel, akkor az abban megfogalmazott szabályok mentén készítjük el anyagaikat, és figyelünk arra, hogy tökéletesen megfeleljenek munkáink a céges előírásoknak. Amennyiben nincsenek meghatározott sztenderdek, úgy elengedjük a fantáziánkat és a logóra, névjegykártyára, egyéb meglévő anyagokra rímelő, egyedi designnal rendelkező brosúrákat tervezünk.

Nyomdai előkészítés és kivitelezés

Az a folyamat, melynek során a kész brosúrák alkalmassá válnak offszet vagy digitális technológiával történő nyomtatásra. Az adott anyag összetettségétől függően a nyomdai előkészítési szakasz több órát is igénybe vehet. Speciális tudást igénylő, önálló szakterület. A nyomdai kivitelezés megkezdése előtt a megrendelt példányszám függvényében eldöntjük, hogy milyen nyomdatechnológiai eljárással érdemes elkészíteni a munkát. Megbízható nyomdai háttérrel rendelkezünk, legyen szó akár néhány plakát nyomtatásáról, vagy több ezres példányszámban készülő brosúráról.

Kérje konkrét árajánlatunkat az adott projektre vonatkozóan!

Egyéb számítógépes grafikai munkák

Ügyfeleink igényei szerint bármilyen területen segítséget nyújtunk, ahol ők elakadnak. Fontos prezentációra készül, de nem jártas a PowerPoint világában? Mi megformázzuk Önnek prezentációját a céges arculatnak megfelelő formában. Szeretne egységes megjelenésű árajánlatokat küldeni partnereinek? Mi elkészítjük Önnek azt az ajánlat template-et, melynek használata egyszerű és könnyen kezelhető, az eredmény pedig mindig tökéletes.

Kommunikációs tanácsadás

Nincs ötlete, hogyan szólítsa meg leendő ügyfeleit? Nem biztos abban, hogy milyen stílusban kellene cégének kommunikálnia a különböző csatornákon? Mi ebben is segítünk! Tapasztalt szakembereink eligazítják Önt gyakorlati tanácsaikkal, hogy biztos lehessen abban, hogy üzenetei mindig célba találnak!

Szövegírás

Nincs olyan szép design, amit ne lehetne elrontani egy hibásan megválasztott szövegezéssel. Szakembereink elkészítik honlapjának szövegét, igény esetén cikket írnak a céges újságba, kitalálják a megfelelő szlogent egy aktuális hirdetéshez.

Web design

Tudta, hogy mindössze másodpercek állnak a rendelkezésére, hogy céges weboldalával rabul ejtse a látogatók figyelmét? Ötletes megjelenés, harmonikus látvány, könnyen kezelhető, felhasználóbarát funkciók, tiszta üzenetek nélkül ez nem lehetséges. A cégarculatra építkezve egyedi web designt készítünk minden ügyfelünknek. Sosem ismételjük magunkat, egy honlap tervet nem használunk fel kétszer.

Ha kíváncsi, milyen lehetőségeink vannak az Ön számára ezen a téren, kérjük, tekintse meg minta designjainkat!

Animáció készítés

Akár önállóan, akár honlapjának részeként szüksége lehet animációkra. Mi elkészítjük a cégarculattal összhangban bannerjeit, megtervezzük és integráljuk a weboldalába szükséges animációkat. Figyelünk arra, hogy a honlapján használt Flash elemek ne vonják el a figyelmet a szöveges információról, hanem finoman erősítsék és kiegészítsék a web designt és így egy izgalmasabb látványvilágot eredményezzenek. Igény esetén komplett, animált cégbemutató prezentációkat készítünk, zenei aláfestéssel, hangfelvétellel és narrációval.

Honlap készítés

Már meglévő web designból kiindulva is vállaljuk honlapjának szerkesztését, de ha ránk bízza a design tervezést és a programozási feladatokat is, akkor biztos lehet benne, hogy logikusan felépített, könnyen kezelhető, látványos megjelenésű honlapot kap, melyben minden információ a megfelelő helyen található, és az oldal nem tartalmaz figyelmet elvonó, zavaró, szükségtelen elemeket. Nálunk jó kezekben van weboldalának havi karbantartása is. Gondoskodunk róla, hogy a honlap mindig naprakész legyen, frissítjük aktuális híreit, akcióit. Amennyiben nincs ötlete, hogy milyen híreket, újdonságokat érdemes feltenni, ebben is adunk tanácsot, vagy meg is írjuk a szükséges szövegeket Ön helyett.

Ha velünk köt karbantartási szerződést, még az is lehetséges, hogy honlapjának elkészítése nem kerül Önnek semmibe! Tekintse meg ajánlatunkat!

Egyedi portálfejlesztés

Amennyiben nagyobb volumenű webes fejlesztési munkára van szüksége, nálunk jó helyen jár! Tapasztalt kollégáink az Ön elképzeléseit alapul véve javaslatot tesznek a portál funkcionalitására vonatkozóan, majd egyeztetés után kialakítják a végleges funkciólistát. Designer munkatársaink elkészítik az szükséges aloldalakra vonatkozó látványterveket, melyekből kiderül, hogy az egyes funkciók hogyan fognak a gyakorlatban megvalósulni és milyen formában jelennek meg majd a kész portálon. A portálfejlesztés folyamata ezután kezdődik el igazán, a fejlesztői munka, adatbázis háttér kiépítése, a funkciók leprogramozása akár hónapokat is igénybe vehet bonyolultságtól függően.

Esküvői meghívók tervezése és nyomtatása

Úgy gondoljuk, hogy egy esküvőnek is lehet arculata, melynek építőköve a meghívó, hiszen a vendégek ezzel kerülnek először kapcsolatba, ebből szerzik első benyomásaikat a rendezvényről. Esküvőnk tervezett hangulatára, stílusára, eleganciájára utal a meghívó designja. Grafikai tudást igénylő, ízig-vérig tervező munka ez, ahol mi is szabadabban játszhatunk színekkel és formákkal, míg meg nem találjuk a fiatal párhoz legjobban illeszkedő megoldást. A meghívóban szereplő motívumok felhasználásával folytatódik a tervezési folyamat és elkészül igény szerint az ültetőkártya, menükártya, asztalszám is, de az esküvő designja kiterjeszthető az egész dekorációra is.

Ha kíváncsi a részletekre, keresse kérdéseivel Uhrner Gabriella cégvezetőt!

Fényképezés

Termékfotókra van szüksége céges honlapjára vagy brosúrájába? Netán Önről kellene egy jól sikerült kép a bemutatkozó anyagba? Szükség szerint a helyszínen, vagy professzionálisan felszerelt fotóstúdióban készítjük el a kívánt felvételeket, legyen szó klasszikus beállításokról, vagy lezserebb, természetesebb hangulatú képekről.

Elismeréseink

Fish Studio design verseny Microsoft Microsoft
Design Verseny

fish design studio | 1171 Budapest, Pásztorének u. 17. | Mobil: (+36 30) 9 244 236 | zsolt.fekete@fishprint.hu
© Copyright 2008 Fish Design Studio

web design, honlap készítés, cégarculat tervezés